VISEĆE MREŽE I STOLICE

  Najveći i najrazličitiji izbor visećih mreža i stolica. Priznati brand La Siesta neće vas iznevjeriti. Garantiramo vam zadovoljstvo.

  Viseće mreže

  Viseće mreže svih veličina. Neke su prikladne za jednu osobu, druge za dvije ili čak malu obitelj. Možete birati između vanjskih materijala ili organskog pamuka koji je za pokrivene površine kao što su terasa ili dnevni boravak. U našoj ponudi možete također birati i između mnogih boja.

  Viseće stolice

  Viseće stolice različitih veličina. Možete birati između vanjskih materijala ili organskog pamuka koji je za pokrivene površine kao što su terasa ili dnevni boravak. U našoj ponudi možete također birati i između mnogo različitih boja. Viseće stolice su također vrlo popularne za unutarnje prostorije jer dodaju karakter prostoru.

  Viseće mreže sa štapovima

  Viseće mreže sa štapovima su vrlo dekorativne i posebno su omiljene među poštovaocima Sunca, budući da mlaznica za proširenje drži ležeću površinu napetom i otvorenom, sprečavajući bilo kakvu sjenu. Idealan ležeči položaj je duž dijagonale.

  Postolja i dodaci za viseće mreže i stolice

  Također vam nudimo i postolja za viseće mreže i viseće stolice koja će pozitivno pridonijeti vašoj okolini. Pored postolja, također vam nudimo mreže protiv komaraca i pokrivalo protiv sunca. Imamo i niz jastuka koji se stilski slažu sa mrežama i stolicama.