UVJETI POSLOVANJA

  Uvjeti poslovanja

  Kupci internet trgovine visecemreze.com mogu biti fizička i pravna lica. Fizičko lice je osoba koja dobiva ili koristi proizvode isključivo za vlastitu uporabu, izvan svoje struke ili profitabilnih aktivnosti. Kupac registracijom ili kupnjom na internet trgovini visecemreze.com potvrđuje da prihvaća uvjete poslovanja koje je postavio Daumer, s.p. i garantira autentičnost svi svojih prenesenih podataka. (Vrijedi također i za kupnje dogovorene putem e-maila ili telefona). Fizička lica i Daumer, s.p. obveznosti između sebe uređuju ovim uvjetima poslovanja i zakonom o zaštiti potrošača. Pravna i fizička lica koja obavljaju profitabilne aktivnosti i Daumer, s.p. uređuju obveznosti između sebe posebnim ugovorom u pisanom obliku. Za pravna i fizička lica koja bi kupljene proizvode koristili za profitabilne aktivnosti, vrijedi zakon o zaštiti potrošača samo u slučajevima kada je to posebno navedeno samom zakonu. Za suradnju sa pravnim i fizičkim licima koja obavljaju profitabilne aktivnosti, kontaktirajte nas na info@visecemreze.com. Posredovanje osobnih podataka korisnika poduzeću u određenim slučajevima je nužno da rukovatelj kao ponuđač ispuni svoje ugovorne obveze prema korisniku. Opći uvjeti internet trgovine visece-mreze.si sastavljeni su u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača (ZVPot), Zakonom o zaštiti osobnih podataka (ZVOP-1) i Zakonom o elektroničkim komunikacijama (ZEKom-1).

  Internet trgovinom visecemreze.com upravlja tvrtka DAUMER, Marjeta Perdan, s.p., Trnovlje 40, 4207 Cerklje na Gorenjskem, Slovenija. matični broj: 3384730000, ID broj za PDV: SI89691318, upis v registrski organ: 1.9.2008 (u daljnjem tekstu prodavatelj, trgovac ili tvrtka).

  Brisanje ili dobivanje osobnih podataka

  Prikupljamo vaše osobne podatke kako bismo procesuirali narudžbe i izvještavali vas novostima. Ako želite izbrisati ili pregledati svoje osobne podatke, kontaktirajte nas na info@visecemreze.com.

  Dostupnost informacija (sažetak zakonodavstva)

  Prodavatelj se obvezuje uvijek pružiti sljedeće informacije:

  identitet poduzeća (naziv i sjedište poduzeća, registracijski broj),
  kontaktne podatke koji korisniku omogućuju brzu i učinkovitu komunikaciju (e-mail adresa, telefon),
  bivstvene značajke robe ili usluge (uključujući i usluge i garancije nakon prodaje),
  dostupnost proizvoda (svaki proizvod ili usluga koja se nudi na online mjestu, trebala bi biti dostupna u razumnom vremenskom razdoblju),
  uvjete isporuke proizvoda ili pružanja usluge (način, mjesto i rok isporuke),
  sve cijene moraju biti jasno i nedvosmisleno određene i mora očito biti prikazano sadrže li već poreze i troškove prijevoza,
  način plaćanja i isporuke,
  vremensko važenje ponude,
  rok u kojem je još uvijek moguće odstupiti od ugovora i uvjete odstupanja; pored toga i da li i koliko kupca košta povratak proizvoda,
  pojašnjenje postupka žalbe, uključujući sve podatke kontaktne osobe ili službe za odnos sa kupcima.

  Ponuda artikala

  Zbog prirode poslovanja preko svjetske mreže, ponuda se ažurira i mijenja često i brzo. Cijene su predstavljene kao Redovne cijene i Online cijene. Redovne cijene su obično preporučene prodajne cijene proizvođača ili uvoznika, ili cijene koje sam oblikuje ponuđač. Online cijena je cijena koja važi za kupnju preko interneta, za ugovorne partnere (ugovorni popust i rok plaćanja), za nove kupce ili kupce bez ugovora u slučaju neposredne 100% uplate gotovinom.Sve cijene uključuju PDV, osim ako nije izričito navedeno drugačije. Cijene vrijede u trenutku predaje narudžbe i nemaju daljnju valjanost.

  Kupnja preko internet trgovine

  Kupnja na našoj internet stranici je vrlo jednostavna. Jednostavno stavite željene proizvode u košaricu i idite na blagajnu gdje ćete ispuniti svoje podatke i izabrati način plaćanja i isporuke. O obavljenoj narudžbi ćemo vas obavijestiti putem e-maila u kojem su podaci o plaćanju i predračun. Račun koji se smatra dokazom kupnje primit ćete na svoju e-mail adresu tek po potvrđenoj uplati. Sve cijene objavljene na internet trgovini visecemreze.com su konačne. Objavljene cijene na internet trgovini visecemreze.com se mogu promijeniti bez prethodne obavijesti. Za pojedinačne kupnje važe cijene u trenutku narudžbe. Poštarina za narudžbe se naplaćuje naknadno, osim u slučaju akcije sa besplatnom poštarinom. U slučaju da ste kao način uplate izabrali bankovni prijenos ili plaćanje kreditnom/debitnom karticom, poštarina će biti dodana na blagajni. U koliko ste izabrali plaćanje pouzećem, poštarinu plaćate zajedno sa cijenom kupnje pri pouzeću. Popusti na kupnju na internet trgovini visecemreze.com se ne sabiraju. Svi videozapisi i slike na našoj internet stranici su simbolični.

  Načini plaćanja

  Bankovni prijenos – plaćanje se vrši putem bankovnog prijenosa (Univerzalnog naloga za plaćanje), vaši proizvodi će biti poslani u navedenom roku, nakon obavljenog prijenosa. Podaci za popunjavanje Univezalnog naloga za plaćanje se nalaze na stranici »Primljena narudžba« koja se pojavljuje nakon kupnje ili na vašoj e-mail adresi. Ukoliko nam uplata ne stigne u roku od 5 radnih dana, možemo otkazati vašu narudžbu i o tome vas obavijestiti putem e-maila.

  Plaćanje pouzećem – vaše naručene proizvode ćemo vam poslati u navedenom roku, a vi ćete ih platiti pri isporuci. Za određene proizvode plaćanje pouzećem nije moguće.

  PayPal ili plaćanje kreditnom/debitnom karticom – PayPal je usluga koja omogućuje sigurno plaćanje putem interneta. Nakon izvršene narudžbe, preusmjerit ćemo vas na sigurni PayPal link, gdje ćete unijeti svoju e-mail adresu i lozinku. Ukoliko nemate otvoren Paypal račun, on vam omogućuje sigruno plaćanje vašom kreditnom ili debitnom karticom (Kliknite Pay with my credit or debit card i slijedite upute).

  Plaćanje sa kreditnom/debitnom karticom – Stripe

  Pri uplati može doći do dodatnih troškova ovisno o pružateljima usluga koje pokriva kupac.

  Isporuka

  Isporučujemo bilo gdje u Hrvatskoj. Dostave se vrše tijekom tjedna od ponedjeljka do petka. Subotom, nedjeljom i praznicima se ne dostavljaju. Rok isporuke narudžbe počinje teći nakon primljene uplate. Ukoliko je proizvod na lageru, dostavni rok je 2-8 radnih dana. Ako proizvod nije na lageru, obavijestit ćemo vas o tome i također ćemo vas obavijestiti kada je predviđen dobavni rok. Za eventualna kašnjenja od strane dostavne službe, tvrtka DAUMER, s.p. ne odgovara.

  Trošak dostave za narudžbe do 100 € u Hrvatski iznosi 4,99 € s PDV-om. Dostava je besplatna za narudžbe iznad 100 €.

  Autorska prava

  Objavljeni sadržaj i tehnologija vlasništvo su Daumer, s.p. U autorski rad spadaju, između ostalog, svi dijelovi programskih kodova, sva programska arhitektura i inženjering, grafički elementi, slike, tekstovi, audio-vizualni materijali i drugi autorski elementi koje po prirodi nije potrebno označavati oznakama autorski zaštićeno. Struktura je također zaštićena kao i posebna idejna rješenja. Zabranjeno je svako kopiranje, navođenje, presnimavanje, prenošenje i širenje bez znanja Daumer, s.p. Dobavljač ili korisnik objavljivanjem svog sadržaja dozvoljava Daumer, s.p. i svima ostalima ogled tog sadržaja bez ograničenja u okviru javnih knjiga, kategorija i ostalih funkcija portala i elektroničkog posredovanja, posredovanja preko sučelja, uvrštavanja na drugim stranicama, komentiranja, ojenjivanja, reprodukcije tih materijala za nekomercijalnu ili osobnu uporabu.

  Izvršenje, opoziv, izmjena ili odbijanje narudžbe

  Narudžbe izvršene na web stranici visecemreze.com bit će poslane u najkraćem mogućem roku. Nakon obavljene kupnje, primit ćete potvrdu putem e-maila gdje će biti svi podaci o vašoj kupnji i predračun. Račun vam šaljemo nakon primljene uplate u elektroničkom obliku na danu e-mail adresu. Kupac nakon obavljene narudžbe ili plaćanja može otkazati ili promijeniti svoju kupnju ako proizvod još uvijek nisu bili otposlani. Stoga vas molimo, da nas u tom slučaju, obavijestite što prije na našoj e-mail adresi info@visecemreze.com. Nakon otkazivanja kupnje, novac će vam biti vraćen na transakcijski račun ili u obliku vaučera. Ukoliko utvrdimo da pri naručivanju naši uvjeti poslovanja nisu ispoštovani ili da su pri ugovaranju komercijalnih uvjeta za narudžbu korišteni načini koje možemo svrstati u nedozvoljeno korištenje elektronične razmjene podataka, Daumer, s.p. zadržava pravo otkazivanja narudžbe. Rok isporuke zapisan na pojedinačnim proizvodima predstavlja radne dane. Dakle, 10 dana znači 10 radnih dana. Ukoliko proizvod ne možemo isporučiti u navedenom roku, obavijestit ćemo kupca što je prije moguće. U tom slučaju, kupac može odstupiti od ugovora i prekinuti narudžbu. Sav unaprijed plaćani novac vraćamo kupcu u cijelosti.

  Vaučeri

  Vaučeri vrijede najviše 1 godinu.

  Pravo na opoziv kupnje – povrat robe u roku od 14 dana

  Kupac ima pravo, sukladno odredbama Zakona o zaštiti potrošača (ZVPot-1), u roku od 14 dana od preuzimanja obavijestiti tvrtku da odustaje od ugovora, bez obrazloženja svoje odluke. Kupljenu robu vraća u 14 dana od saopćenja o opozivu nez ikakve naknade. Međutim, kupac snosi troškove nastale pri vraćanju predmeta kupnje. O namjeri povrata kupac je dužan pismenim putem obavijestiti pružatelja usluga najkasnije 14 dana nakon primitka proizvoda na e-mail adresu info@visecemreze.com, a proizvod vratiti u narednim 14 dana na adresu Daumer, s.p., c/o FULLY, Podsvetija 22, 1351-Brezovica pri Ljubljani. Tvrtka vraća primljene uplate kupcu najkasnije u roku od 14 dana od dana kada je tvrtka obaviještena o odluci kupca, ali tek nakon što su artikli vraćeni u skladište (u slučaju povrata poštom). Tvrtka vraća primljene uplate kupcu istim načinom plaćanja kojim je kupac upotrijebio, osim ako je kupac izričito zatražio korištenje drugog načina plaćanja i kupac zbog toga ne snosi nikakve troškove.

  Kupci, trgovačka društva, samostalni poduzetnici i druge pravne osobe nemaju mogućnost odustati od ugovora u roku od 14 dana od primitka robe, a da pritom ne moraju navesti razlog svoje odluke, kao što je to slučaj za potrošače (fizičke osobe), ali dopuštamo povrat pošiljki proizvoda unutar jamstvenih uvjeta. Povrat novca nije moguć.

  Zakon o zaštiti potrošača (ZVPot-1) u glavi 4. članka 135. definira iznimke za koje kupac po zakonu nema mogućnost povrata novca.

  U slučaju povrata zbog reklamacije, kupac je dužan izvršiti povrat najkasnije u roku od 30 dana od dana odustajanja od ugovora. Tvrtka će izvršiti povrat uplaćenih sredstava čim bude obaviještena o odluci kupca. Kupac je dužan primljenu robu vratiti neoštećenu i u istoj količini. Ne smije ga koristiti. Molimo da robu vratite u originalnom pakiranju.

  Zahtjev za raskid ugovora na daljinu možete poslati na našu e-mail adresu: info@visecemreze.com.

  Uvjeti za prihvaćanje reklamacije

  Proizvod koji reklamirate mora biti u istom stanju u kakvom je bio pri kupnji. Reklamirani proizvod mora biti vraćen u prvobitnoj ambalaži sa svim neoštećenim dijelovima koji su bili u paketu. Ako postoje bilo kakva fizička oštećenja ili znakovi loše uporabe koji nisu u skladu s uputima za uporabu, reklamaciju nećemo uzeti u obzir. Za povrat novca bit će uzeta u obzir samo cijena vraćenog proizvoda. Poštarinu i ostale eventualne troškove pokriva kupac.

  Garancija

  Proizvodi kupljeni u online trgovini visecemreze.com imaju jamstvo od 12 mjeseci, osim ako nije drugačije navedeno na stranici proizvoda ili drugačije dogovoreno s dobavljačem. Kupac na vlastiti trošak šalje proizvod sa nedostatkom u garancijskom roku na adresu prodavatelja ili ga osobno isporuči u sjedište poduzeća . Garancija vrijedi uz predočenje računa. Sva garancijska zahtjeva i usluge za proizvode kupljene u online trgovini visecemreze.com prima DAUMER c/o FULLY, Podsvetija 22, 1351 Brezovica pri Ljubljani. Ako roba za koju je izdana garancija ne odgovara specifikacijama ili nema svojstva navedena u jamstvenom listu ili oglasnoj poruci, potrošač može prvo zatražiti otklanjanje nedostataka. Za kupoprodajne ugovore sklopljene od 26. siječnja 2023. nadalje, ako se nedostaci ne otklone u roku od ukupno 30 dana od dana kada je prodavatelj ili ovlašteni servis primio zahtjev potrošača za otklanjanje nedostataka, proizvođač je dužan robu zamijeniti identičnu, novu i besprijekornu robu bez naknade za potrošača. Rok iz prethodnog stavka može se produžiti do najkraćeg vremena potrebnog za izvršenje popravka ili zamjene, ali najdulje do 15 dana. Priroda i složenost robe, priroda i ozbiljnost nesukladnosti i napor potreban za dovršetak popravka ili zamjene uzimaju se u obzir pri određivanju produljenog razdoblja.

  Pošiljke sa otkupninom ne prihvaćamo! Mehanička oštećenja dijelova uzrokovana udarcem ili trošenjem nisu predmet reklamacije.

  Za uvažavanje garancije, molimo slijedite donje upute.

  Postupak

  • Sve nedostatke ostavite na našu e-mail adresu info@visecemreze.com.
  • Opišite nedostatke koje su nastale na vašem naručenom proizvodu.
  • Proslijedite nam račun ili kopiju računa koji ste primili putem e-maila prilikom kupnje.
  • Proslijedite nam što kvalitetnije i dobro vidljive slike ili video nedostataka na proizvodu.
  • Nakon slanja e-maila, pričekajte naš odgovor. Ukoliko je moguće dobro videti na slikama da proizvod nema fizičke nedostatke koji su mogli nastati korištenjem, obavijestit ćemo vas da poašljete proizvod na našu adresu. Poštarinu plaća kupac.
  • Nakon posljednjeg pregleda vraćenog proizvoda, proizvod ćemo popraviti ili zamjeniti za novi u roku od 30 dana i o tome vas obavijestiti putem e-maila, ukoliko je proizvod u skladu s našim uvjetima za uvažavanje garancije.

  Garancija ne važi u sljedećim slučajevima

  • Ako proizvodu nije priložen račun,
  • Ako je nedostatak na proizvodu posljedica nepravilne uporabe,
  • Ako je proizvod popravljan ili otvoren, ažuriran novijom programskom opremom u neovlaštenom servisu,
  • Garancija ne važi u slučaju oštećenja zbog neprimjerne uporabe ili preopterećenja,
  • Prirodno trošenje proizvoda je isključeno iz garancijskih uvjeta.

  Pravi nedostaci

  Potrošač može ostvariti svoja prava iz materijalnog nedostatka ako o nedostatku obavijesti prodavatelja u roku od dva mjeseca od dana kada je nedostatak otkriven. Prodavatelj ne odgovara za materijalne nedostatke robe koji se pokažu nakon isteka dvije godine od isporuke artikla. Nedostatak proizvoda je materijalni:

  • Svojstva proizvoda ne odgovaraju potrebama koje su potrebne za njegovu normalnu uporabu i rukovanje.
  • Svojstva proizvoda ne odgovaraju potrebama koje su potrebne za njegovu specifičnu uporabu zbog koje je kupac i kupuje, a prodavatelj je za nju znao ili bi morao znati.
  • Svojstva proizvoda ne odgovaraju propisima ili dogovoru.
  • Ako je prodavatelj isporučio stvar koja ne odgovara uzorku ili modelu, osim ako je uzorak ili model pokazan samo radi obavijesti.

  U slučaju da kupljeni proizvod ima stvarni nedostatak, kontaktirajte nas što je prije moguće na info@visecemreze.com i priložite svoj račun ili broj narudžbe. U najkraćem mogućem roku ponudit ćemo vam zamjenu ili povrat novca. Prilikom ostvarivanja prava iz ovog naslova, potrošač je dužan u obavijesti o pogrešci trgovcu preciznije opisati pogrešku i omogućiti prodavatelju da pregleda proizvod.

  Pravo na isticanje materijalnog nedostatka na artiklu pobliže je uređeno odredbama Zakona o zaštiti potrošača.

  Povrat novca

  Način povrata novca je prema dogovoru. U praksi novac vraćamo na transakcijski račun, ako ste plaćali preko sistema Paypal, novac vam vraćamo preko sistema Paypal. Ukoliko kupac želi povrat novca u nekom drugom obliku, sam snosi troškove koji nastanu.

  Zaštita osobnih podataka

  Uopćeno

  Trgovac se obvezuje da će štititi povjeriljivost osobnih podataka i privatnost korisnika internet trgovine. Prikupljene osobne podatke Trgovac će koristiti isključivo za pružanje usluga koje nudi. Trgovac poštuje privatnost osobnih podataka i privatnost korisnika internet trgovine, te će učiniti sve što je potrebno kako bi ih zaštitio od bilo kakvih kršenja i zloupotrebe. Osobni podaci korisnika jedno su od područja o kojima Trgovac vrlo brine i posvećuje pažnju, jer je svjestan osjetljive prirode ovog područja.

  Korištenje osobnih podataka

  Trgovac za potrebe pružanja usluga koje nudi, prikuplja, upravlja, obrađuje i pohranjuje sljedeće korisnikove podatke:

  ime i prezime;
  adrese za isporuku;
  tvrtku, odnosno, naziv pravnog lica (ako je korisnik pravno lice);
  porezni broj pravnog lica (ako je korisnik pravno lice);
  e-mail adresu (korisničko ime);
  lozinku u šifriranom obliku;
  kontakt telefon;
  zemlju prebivališta;
  ostale podatke koje korisnik dobrovoljno unese u obrasce internet trgovine;
  ostale podatke koje korisnik dobrovoljno doda na svoj profil naknadno.

  Trgovac ne odgovara za pravilnost, potpunost i ažurnost podataka koje unesu korisnici. Izjava o zaštiti povjerljivosti osobnih podataka i privatnosti korisnika. Trgovac se, u skladu s propisima koji reguliraju zaštitu osobnih podataka, obvezuje za zaštitu osobnih podataka korisnika njegove internet trgovine. Trgovac ni pod kojim okolnostima neće bez izričite dozvole korisnika posredovati osobne ili druge korisnikove podatke trećoj osobi, odnosno, neće omogućiti trećoj osobi pristup u osobne ili druge korisnikove podatke, osim ako bi to od njega zahtijevala javna tijela, ako je takva obveza utvrđena zakonom ili u dobroj vjeri da je takvo postupanje potrebno za postupke na sudovima ili drugim državnim organima i za zaštitu i ostvarenje zakonitih interesa Trgovca. Svi osobni i drugi podaci koje korsnik pruža tijekom prijave na internet trgovinu, kao i pri naručivanju proizvoda, uključujući i sadržaj narudžbe, biće zaštićeni u skladu s propisima koji reguliraju zaštitu osobnih podataka. Trgovac neće koristiti ove podatke u svrhe koje bi na bilo koji način naštetile korisniku ili drugoj umiješanoj osobi. Trgovac neće koristiti podatke korisnika za slanje promotivnih e-mail poruka ili drugih neželjenih promotivnih materijala, osim za slanje onih promotivnih obavijesti na koje se korisnik pretplati ili sa kojima se suglasi. Trgovac može koristiti podatke u sažetom anonimnom obliku u svrhu statističke analize. Povjerljivost osobnih i drugih podataka korisnika neće biti ugrožena ni u kojem obliku. Trgovac će osobnim podacima korisnika upravljati u bazi osobnih podataka samo dok je to nužno potrebno kako bi se postigao cilj zbog kojeg se prikupljaju osobni podaci i njima se upravlja. Trgovac će povjeriti službi za dostavu samo podatke potrebne za isporuku proizvoda kupljenih u internet trgovini (podaci o primaocu i adresa za isporuku). Trgovac će putem e-mail stupiti u kontakt sa korisnikom ako to bude potrebno za izvršenje kupnje u internet trgovini, a preko kontakt telefona samo ako tijekom registracije ili kupnje u internet trgovini dođe do problema.

  Zaštita djece

  Oglasne poruke bit će jasno vidljive (s obzirom na dob) i jasno odvojene od igara i natjecanja. Svaka komunikacija namijenjena djeci odgovarat će njihovoj dobi i neće iskorištavati lakovjernost djece, nedostatak iskustva ili osjećaj lojalnosti. Ponuđač ne sme prihvatiti narudžbu od nekoga za koga zna ili sumnja da je dijete, bez izričitog dopuštenja njegovih roditelja ili skrbnika. Ponuđač, bez izričnog dopuštenja njihovih roditelja ili skrbnika, ne sme prihvatiti bilo kakve osobne podatke koji se tiču djece. Isto tako ponuđač trećoj osobi ne sme izdavati podatke dobivene od djece, sa izuzetkom roditelja i skrbnika. Ponuđač ne sme nuditi slobodan pristup proizvodima ili uslugama štetnim za djecu.

  Oslobođenje od odgovornosti

  Ponuđač daje sve od sebe kako bi podaci objavljeni na njegovoj stranici garantovali ažurnost i pravilnost. Međutim, karakteristike artikala, rok isporuke ili cijena mogu se promijeniti tako brzo da ponuđač ne uspije ispraviti podatke na web stranicama. U tom slučaju, ponuđač će obavijestiti kupca o promjenama i omogućiti mu otkazivanje narudžbe ili zamjenu naručenog artikla. Pogla d.o.o. zadržava pravo na otkazivanje ugovora, odnosno, realizacije narudžbe ukoliko nastane bivstvena pogreška u ponudi. Bivstvena pogreška zahvaća elemente na osnovu kojih Daumer, s.p. ne bi pristao na sklapanje ugovora. Među spomenute pogreške spadaju i očite pogreške u cijeni artikala koje mogu biti posljedica tehničkih i drugih problema.

  Ponuditelj nije odgovoran za sadržaj mišljenja o člancima koje su napisali posjetitelji. Davatelj mišljenja pregledava prije objave i odbacuje one koji sadrže očite neistine, neprimjereni su, obmanjujući ili uvredljivi.

  Izvođenje politike privatnosti

  Trgovac ima, u sladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka, zaštitu osobnih podataka uređenu po Pravilniku o zaštiti osobnih podataka. Sve redovno ili honorarno zaposlene osobe kod Trgovca koje imaju pristup osobnim i drugim podacima korisnika, upoznate su sa odredbama Pravilnika o zaštiti osobnih podataka i sa dužnošću zaštite osobnih ili drugih podataka i dužne su da uvažavaju ove odredbe o zaštiti povjerljivosti osobnih podataka i privatnosti korisnika internet trgovine. Dužnost zaštite osobnih i drugih podataka vrijedi vremenski neograničeno, čak i nakon prestanka odnosa s Trgovcem. Registrirani korisnici mogu u bilo kojem trenutku prestati koristiti internet trgovinu i mogu opozvati svoju registraciju. To mogu učiniti tako što će u pisanom obliku obavijestiti Trgovca o opozivu registracije. Prije podnošenja zahtjeva za opoziv registracije, korisnik mora podmiriti svaku nepodmirenu obveznost Trgovcu od obavljenih kupnji u internet trgovini. Trgovac će povjerljivost osobnih podataka i privatnost korisnika internet trgovine, u okviru ove politike privatnosti, zaštiti pa i u slučaju opoziva registracije.

  Prijava na novosti

  Korisnik se može prijaviti na e-novosti na više načina. Putem linka, na blagajni označi da se prijavljuje na novosti. Automatska prijava na novosti vrijedi i ako korisnik preuzme kupon za popust pri kupnji. Korisnik se može odjaviti od e-novosti u bilo kojem trenutku i više neće primati elektroničku poštu.

  Pohranjivanje osobnih podataka za napuštenu košaricu

  U našoj internet trgovini nastojimo napraviti najbolji korisnički doživljaj. Stoga pohranjujemo vaše podatke koje upišete u procesu kupnji, da bi vam pomogli u slučaju problema pri ispunjavanju narudžbe. Odjava od ovakavih e-mailova je vrlo jednostavna. Ako se ne možete odjaviti, pišite nam na našu e-mail adresu info@visecemreze.com. E-mail za napuštenu košaricu pohranjujemo 30 dana.

  Mirno rješavanje korisničkih sporova (MRKS)

  Naše poduzeće ne priznaje nijednog izvođača MRKS. Link platforme Europske komisije za internetsko rješavanje korisničkih sporova (platforma IRKS).

  Računi

  Nakon izvršene narudžbe, kupcu šaljemo račun u pdf formatu na e-mail adresu kupca. Kupac je dužan prije narudžbe provjeriti točnost podataka. Naknadne reklamacije na ispravnost izdanih računa ne uvažavamo.

  Svi računi plaćeni gotovinom su oporezovani.

  Kuponi

  Opći kuponi ne vrijede za sve proizvode, jer riskiraju negativno poslovanje. Primjerenost kupona za određene proizvode može se videti u košarici kada koristite kupon. Općenito, svi kuponi su ograničeni na određenu cijenu kupnje.

  Akcije

  Trenutno ne izvajamo nikakvih akcija.

  Poduzeće

  Daumer, s.p. Trnovlje 40, 4207 Cerklje na Gorenjskem, Slovenija. E-mail: info@visecemreze.com ID za PDV: SI89691318, Matični broj: 3384730000, Poduzeće je PDV obveznik. Upis v registrski organ: 1.9.2008.